Coachaus toimii & tuottaa tulosta!

 

Miksi ostaisin sparrausta tai coachausta?

Coach on luotettava oman organisaation ulkopuolinen ajattelukumppani, joka haastaa ja tukee sopivassa suhteessa. Coach tuo käyttöösi viimeisintä osaamista ja työkaluja.

Oman sparraajan ja coachin kanssa pääset tavoitteeseesi ja ratkaiset haasteita nopeammin, paremmalla todennäköisyydellä, kontrolloidummin ja ennustettavammin, ja vältät mahdollisesti muutaman omaan nilkkaan kolahtamisen.

Noin puolet Fortune 500 yrityksistä luottaa coachingiin johtajien ja työyhteisöjen kehittämisen työkaluna. Monissa suomalaisissakin organisaatioissa on oivallettu Coachingin vaikuttavuus ja tulokset.

ICF Global Coaching Client Study tutkimus kertoo coachingin tuloksista, joita voit odottaa investoinnille:

 • 70 %:lla coaching-asiakkaista työn tuottavuus ja työn tavoitteiden saavuttaminen parani
 • 86 %:lla ROI – Return on investment oli positiivinen eli Coachaus-investointi kannatti
 • 80 %:lla itsevarmuus lisääntyi

Coaching Partner lupaa jo ensimmäisessä ryhmä- ja yksilövalmennuksessa silminnähtävän positiivisen muutoksen:

En ollut uskoa korviani ja silmiäni, miten tiimi alkoi heti ensimmäisen valmennuksen jälkeen ottaa enemmän vastuuta työstään, ratkaista yhdessä haasteita ja panostaa rakentavaan vuorovaikutukseen. 30 hengen tiimin vetäjänä suosittelen Miran valmennusta. Tiimin toiveesta Mira tulee meille valmentamaan säännöllisesti jatkossakin.” Hoivakodin johtaja

“I really enjoyed our session last week. It took me by surprise how deep conversation we had considering that it was our first discussion. I have some crazy changes in my life thanks to our conversation!” Global Director, IT software company

 

Mitä coachaus maksaa?

Coachingia ei kannata ostaa, ellei pöydälläsi oleva haaste ole tarpeeksi tärkeä. Kysymys: Minkä arvoista on sinulle henkilökohtaisesti ja organisaatiollesi, että haaste ratkaistaan?

Mitä pidempään haasteellinen tilanne jatkuu ilman ratkaisua, sitä kalliimmaksi se lopulta tulee niin henkisesti kuin taloudellisestikin.

Mikä on päivittäisen henkisen paineen, unettomien öiden ja taloudellisen / ajankäytön / hlöstön tyytymättömyyden, vaihtuvuuden ja sitoutumattomuuden, ja asiakkaiden tyytymättömyyden kustannus lopulta, jos asioiden annetaan jatkua nykyisellään ilman muutosta?

Coaching Partnerin asiakkaiden maksamat laskut ovat olleet 1250 € – 15 000 € riippuen coaching-sparraussuhteen pituudesta ja käytetyistä menetelmistä.

Coaching Partnerin asiakkaista 99 % suosittelee meitä!

Kysymys: Miten kauan sinulla on varaa antaa asioiden jatkua ennallaan ilman muutosta sen sijaan, että haasteet ratkaistaan tässä ja nyt?

ICF Global Coaching Client Study tutkimus kertoo coachingin tuloksista, joita voit odottaa investoinnille:

 • 70 %:lla coaching-asiakkaista työn tuottavuus ja työn tavoitteiden saavuttaminen parani
 • 86 %:lla ROI – Return on investment oli positiivinen eli Coachaus-investointi kannatti
 • 80 %:lla itsevarmuus lisääntyi
Mitä eroa on Executive-, Business-, Team-, Career- ja Life Coachauksella?

Ihminen on kokonaisvaltainen otus. Haasteet työyhteisöissä ja johtajilla ovat melko moninaiset. Siksi varmistamme laajalla työkalupakillamme sen, että meillä on käytössä oikea osaaminen ja työkalut mahdollisimman moneen tarpeeseen.

Eräs Coaching Partner asiakascase selventää hyvin sitä, miten työkalupakkeja käytetään eri tilanteissa asiakassuhteen aikana:

Asiakkaan tavoitteena oli poistaa keskinäinen tuottamaton kinastelu tiimissä ja parantaa rakentavaa vuorovaikutusta (Team Coaching) ja sparrasimme itse johtajaa yksilöcoachauksessa toiminnan muuttamiseen jo kartoitusvaiheessa, ja ryhmävalmennuksen jälkeen toiminnan ylläpitämiseen erilaisin työkaluin (Executive Coaching).

Viikko coaching-suhteen alkamisen jälkeen johtaja otti yhteyttä, että hän on joutunut median jahtaamaksi (Executive Coaching, Life Coaching).

Organisaatiossa levisi tieto onnistuneesta yhden tiimin valmennuksesta, minkä seurauksena organisaatio tilasi Johdon MasterMind -ryhmävalmennuksen 10 aluejohtajalle, jotta samojen johtamisen haasteiden kanssa painivat johtajat saivat kaikki samat työkalut ja pääsivät yhdessä sparrailemaan toisiaan erilaisissa haasteissa, jakamaan kokemuksiaan ja päättämään yhteisistä tavoista toimia (Johdon MasterMind -ohjelma). Ohjelmaan kuului myös jokaisen johtajan yksilösparraus (Executive Coaching).

Kahden kuukauden asiakkuuden jälkeen yksi johtaja kertoi meille, että hän on keskellä avioeroa ja todella stressaantunut (Life Coaching). Samaan aikaan toinen johtaja kertoi muutaman oman tiiminsä jäsenen vaikeuksista sopeutua päätettyihin uusiin toimintatapoihin (Oma coach-palvelu tiimin jäsenille).

Neljän kuukauden kuluttua tietoomme tuli, että yksi johtajista haluaa irtisanoutua (Executive Coaching, Career Coaching, Life Coaching) ja hän on päätyi siihen, että hän perusti oman yrityksen (Business Coaching, jonka johtaja maksoi henkilökohtaisesti).

Mitä tarkoitatte sillä, että asiakas tuo pöytään haasteen ja te ratkaisun ja työkalupakin?

Yhdistämme vahvaan liiketoiminta- ja esimiestyön ylä- ja alamäkien haasteellisten tilanteiden kokemukseemme todistetusti toimivat ja testatut työkalut:

 • Executive Coaching
 • Team Coaching
 • Business Coaching
 • Life Coaching
 • Career Coaching
 • Master Fasilitator

Haasteet työyhteisöissä ja johtajilla ovat melko moninaiset. Siksi varmistamme laajalla työkalupakillamme sen, että meillä on käytössä oikea osaaminen ja työkalut mahdollisimman moneen tarpeeseen. 

Miten nopeasti ja millä tavalla pääsemme aloittamaan yhteistyön?

Otat yhteyttä toimitusjohtajaamme mira.silvonen@coachingpartner.fi tai 0405001072.

Keskustelemme luottamuksella haasteistasi ja tavoitteestasi. Jaamme kokemuksemme ja näkemyksemme siitä, millä sapluunalla päästään parhaaseen lopputulokseen haasteesi suhteen.

Ensimmäiseen keskusteluun on syytä varata noin 1 tunti.

Keskustelun jälkeen saat tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen pääsemme aloittamaan haasteen ratkaisun.

Sinä tuot pöytään haasteen.

Me toimivat työkalut ja sparrauksen.

 

Kerro tarpeesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

meidät tavoittaa myös:

ma-pe klo 9-17 MIRA.SILVONEN@COACHINGPARTNER.FI
+358 40 500 1072