COACHING PARTNER

Tekee vapaaehtoistyötä

 

  • Maaliskuusta 2020 alkaen Coaching Partnerin Mira Silvonen on toiminut HENRY:n (Henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys) Työnohjaus- ja coaching -teemaverkoston vetäjänä.
  • Mira on mentoroinut Boomi ry:n opiskelijoita (Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijat) ja valmentanut mentorointiohjelman mentoreita ja aktoreita välitapaamisessa 2020 – 2022 teemoista: Näin menestyt uudessa työssäsi ja Coaching-taitojen perusteet
  • Mira osallistui Boomi ry:n järjestämään paneelikeskusteluun maaliskuussa 2021 Tulevaisuusareenassa.
  • Mira valmensi vuonna 2020 Uudenmaan partiopiiriä teemoista: Onnistu itsesi ja vapaaehtoisten motivoinnissa, Onnistu valmentavassa johtamisessa sekä Onnistu etäjohtamisessa
  • Mira valmensi teemasta Työkaluja ikävien fiilisten käsittelyyn ja stressin hallintaan Partion Johtajatulilla 2021

 

 

Miraa suositellaan

“Loistava kuuntelija”

Mira on aivan mahtava mentori. Sen lisäksi, että hän on loistava kuuntelija, osaa Mira esittää ne kuuluisat oikeat kysymykset. Halu auttaa ja rehellisyys kuvaavat Miraa todella hyvin. Sparrailujen ansiosta olen oppinut muun muassa sanoittamaan paremmin omaa osaamistani sekä saanut lisää itsevarmuutta. Ehkä parasta on se, että Mira on aina aidosti kiinnostunut sekä näkemyksistäni että ajatuksistani.

MSc Student at Tampere University

“Great athmosphere”

I have participated to Mira’s coaching sessions several times. She organized 3 online coaching sessions and one face-to-face session to a group of scouts. As a coach Mira was friendly, she took everyone into consideration and was very good listener. She also regarded us scouts as a target group very well, even though she hasn’t worked with scouts before. I think I can say on behalf of all the participants that the coaching sessions were inspiring and instructive. And the atmosphere in the sessions was great. Mira also coached me personally. She gave me good advice with job hunting. She asked me the right questions to make me think what I really want and how to achieve it. I highly recommend Mira’s coaching to any groups and individuals as well.

Uudenmaanpiirin Partio

“Loistava tekninen toteutus”

“Parasta oli kyllä KAIKKI! Hyvin valmisteltu tilaisuus, sopivat aloitussanat ja johdattelu teemoihin. Loistava tekninen toteutus. Paras mentin käyttö, mitä olen tavannut. Nopea ja kattava materiaalin jako osallistuneille. Ihan huippua, kiitos kollegat. Paras etäfasilitointi ever : )”

anonyymi palaute Miran fasilitoiman HENRY:n Työnohjaus- ja Coaching-verkoston tilaisuudesta

“Olet hyvä puhuja ja kouluttaja”

Olet kouluttajana juuri sopivan napakka, tehokas ja positiivinen. Esimerkeistä ja osallistavista tehtävistä iso plussa. Koulutus oli tosi kiinnostava ja onnistunut.

Mahtava persoona. Otit hyvin ryhmän vastaan ja huomioon. Hyvä näkökulma asiaan, insproiva.

Mahtavaa settiä! Konkreettisia keinoja tukaliin tilanteisiin.

Kiitos, kun aidosti olit mukana ja annoit vastauksia & näkökulmia.

Kiitos sekä omakohtaisista- että tapausesimerkeistä! Olet hyvä puhuja!

Pitämäsi työpaja oli  suosikkiohjelmani koko Johtajatulilla. Pidin kovasti tyylistäsi pitää pajaa, ja paja herätteli hyvin omia ajatuksiani. Kiitos siis paljon!

anonyymeja palautteita Partion Johtajatulet 2021  Miran työpajasta “Työkaluja ikävien fiilisten käsittelyyn ja stressin hallintaan”

Sinä tuot pöytään haasteen.

Me toimivat työkalut ja sparrauksen.

 

Kerro tarpeesi, niin olemme sinuun yhteydessä!

meidät tavoittaa myös:

ma-pe klo 9-17 MIRA.SILVONEN@COACHINGPARTNER.FI
+358 40 500 1072